Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 30

 

Valitsin tätä postausta varten lempiasujani viime kesältä ja huomasin vasta nyt, että lähes kaikki valitsemani asut ovat mustavalkoisia. Meikäläiseltähän on ihan turha odottaa mitään kovin värikästä asua, mutta nämä on kyllä harvinaisen yksivärisiä. Punaiset huulet sentään pilkistävät muutamasta asusta, mutta siihen se väriloisto jääkin!

Tämän ensimmäisen asun neuletakki on Busnelin ja kyseessä on todellinen klassikko. Muistan lapsuudestani äidillä olleen lähes samanlainen, joten harvinaisen ajaton neuletakki on kyseessä. Laatu on myös ihan mieletön, sillä omani näyttää aivan uudelta vaikka sitä on tullutkin käytettyä paljon. Pitäisi taas ottaa se käyttöön, sillä näillä ilmoilla se on loistava vaihtoehto!

Asun postaus / Avignon neuletakissa

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 76

 

Tämä H&M:n valkoinen neule oli viime vuonna todella kovassa käytössä ja niin myös tänäkin vuonna. Paksu neule on ollut hyvä nyt kun ilmat ovat viilentyneet, mutta puuvilla on myös vilpoisa materiaali lämpöisemmilläkin keleillä. Olen yrittänyt etsiä vastaavaa, sillä pelkään tämän kuluvan pian puhki kaikesta pesemisestä! Valkoisen neuleen ainut vika on se, että lika näkyy siinä heti. Tuo punoslaukku kulkee myös edelleen mukana ja se on kesällä mitä sympaattisin.

Asun postaus / Valkoinen neule

 

Style Plaza Fashion Blog Summer Thomas Drouault 60

 

Tämä asu todistaa sen, että yksinkertainen vain toimii. Luotan arjessa lähes aina farkkuihin ja johonkin yksinkertaiseen yläosaan, joten arjen uniformusta voisi puhua. Pukeudun harvoin muuhun kuin farkkuihin ja nämä kuvassa olevat oli löytö H&M;stä. Nuo mustat Le Specsin aurinkolasit keikkuvat vieläkin naamalla ja ne löytyvät aina laukusta – satoi tai paistoi.

Asun postaus / Perusvaatteet kunniaan

 

Style Plaza Sopot Puola 24

 

Lähestulkoon tasan vuosi sitten matkustimme Puolaan ystäväpariskuntamme häihin. Oli meidän molempien ensimmäinen kerta Puolassa ja sympaattinen Sopot sai meiltä kyllä pisteet. Oli ihana pyöräillä merenrantaa pitkin ja ottaa rennosti ennen suurta päivää. Poikaystäväni oli häissä bestman ja piti siellä puheen, joten ennen tätä koettelemusta oli hyvä ottaa edellinen päivä iisisti. Häät olivat muuten todella kansainväliset ja vieraita oli monesta eri maasta. Häissä oli otettu Suomikin huomioon, sillä pariskunta tapasi Roveniemellä ollessaan opiskelijavaihdossa. Aika hauska sattuma! Muistan Sopotista myös sen, että siellä oli paljon viileämpi kuin Suomessa. Oikein huokaisin helpotuksesta, kun illalla piti kaivaa neule laukusta. Ihana tunne, kun pystyi nukkumaan kunnolla moneen viikkoon!

Asun postaus / Yllättävä Sopot

 

Style Plaza Black And White Outfit10

 

Valkoiset liehuhousut eivät ole todellakaan kovin käytännölliset, mutta sitäkin tyylikkäämmät. Rakastan näitä Andiatan housuja, sillä materiaali on sen verran paksua, että niistä ei kuulla läpi ja istuvuuskin on ihan omaa luokkaansa. Käyttäisin liehuvia housuja ja korkeita korkoja päivittäin jos autokuski odottaisi aina kotioven ulkopuolella, mutta koska näin ei ole, niin menen mukavuus edellä. Tennarit on vaan niin pirun paljon mukavammat. Ihailen naisia ketkä käyttävät korkeita korkoja arkisinkin, mutta itse en vaan pysty siihen.

Asun postaus / Valkoiset leveälahkeiset housut

 

Style Plaza Linen Outfit13

 

Tämä asu on Ranskasta, kun vierailimme poikaystäväni perheen luona viime elokuussa. Muistan, että lämpöasteita oli paljon ja hiki virtasi. Kuten jo tiedätte, vannon pellavan nimeen kesäisin. Materiaali hengittää hyvin, kuivuu nopeasti ja on muutenkin kaikin puolin ihana luonnonmateriaali, joka vain paranee käytössä. Paita oli alelöytö Puolan Benettonista ja Balmuirin hellehattu on ollut jo muutaman vuoden tärkein asusteeni helteellä. Jos ilmat tästä vielä lämpenevät niin tulen viettämään lomani pitkälti pellavassa!

Asun postaus / Rennossa pellavassa

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *