Collage61. Superwoman (here) / 2. Daily uniform (here)

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tässä tuttuun tapaan kooste marraskuun asuistani! Normaalisti marraskuu kuuluu inhokki-kuukausiini, mutta täällä oli yllättävän lämmin ja aurinkoinen loppusyksy, joten en voinut valittaa. Kevyillä asuilla siis mentiin ja kuvien perusteella hyvin valoisissa tunnelmissa! Hassua, että lokakuu oli täällä todella kylmä, mutta sen jälkeen päivälämpötilat kipusivat taas +10 asteen yli. Upea marraskuu![/dropcap]

Bloggaajana on kyllä huomattavasti helpompaa asua maassa, missä talvi ei ole ihan niin pimeä ja sateinen kuin siellä pohjoisessa. Senkin kokeneena, hatunnosto kaikille Suomessa asuville bloggaajakolleegoilleni! Se pimeyden kanssa taistelu on talvisaikaan aina yhtä turhauttavaa. Onneksi pian ollaan jo ensi vuoden puolella ja helmikuussa valoisuus lisääntyy ihan kohisten. Tsemppiä siis sinne!

Mutta mikä näistä marraskuun asuista kolahti teihin eniten? Entä vähiten? Täytyy sanoa, että ehdoton suosikkini oli tuo Andiatan musta housupuku!

P.S. Jouluarvonnat jatkuvat tällä viikolla, eli pysykää kuulolla (etenkin Balmuir fanit)! Ja vielä muistutus siitä, että Andiatan neuleen arvontaan pystyy osallistumaan aina sunnuntaihin asti. Osallistua voitte tämän edellisen postauksen kommenttikentässä!

 

Here is a recap of all my November outfits! Normally November is my least favorite month of the year, but this year it was surprisingly painless. It was mainly warm and sunny, so no complaints! My outfits were more “Spring like” than usual and even the light in the pictures is a reminder how great the weather actually was.

I have to say that being a blogger and living here makes my life a lot easier. In Finland, it’s super dark this time of the year and as we all know, light is so important when taking street style-type of photographs. So I have to hand it out to all my blogger colleagues in Finland for making it work all year round! 

But which one was your favorite look? Or your least favorite? I have to say that one of my all time favorite look was the Le smoking-one. That suit is just pure perfection!

 

Collage53. Le smoking (here) / 4. Black sequins (here)

Collage45. Simplify (here) / 6. Keep it sharp (here)

Collage37. Sporty chic (here) / 8. Sequins for daytime (here)

Collage29. Checkmate (here) / 10. Stuck with grey (here)

Collage111. The hat lady (here) / 12. Beige and black (here)

Collage713. Baby alpaca cape (here)

You May Also Like

8 comments

Reply

1, 4 ja 6 ovat lemppareitani. Nyt kun alkavat opiskelukiireet tältä vuodelta helpottaa niin pitää taas ryhdistäytyä tämän kommentoimisen suhteen. Lähes jokaiseen postaukseen keksisi jotain kommentoitavaa, niin helposti vaan jättää kirjoittamatta! 🙂

Reply

Kiitos Erica ja kiva kuulla susta! 🙂 Mä niin ymmärrän, että kommentointi usein jää, koska itselläni on ihan sama juttu. Pitäisi kommentoida muiden blogeja paljon enemmän, mutta aina se jää. Tiedän miten paljon bloggari niistä ilahtuu, joten pitää ryhdistäytyä asian suhteen!

Ihanaa joulun odotusta! 🙂

Reply

3. 🙂

Reply

Kiitos! Se on myös oma suosikkini 🙂

Reply

Vaikeaa on valita, kaikkihan nuo ovat kauniita ja ihania. 3, 4 ja 9 ehkä kolmen kärki – ehkä jopa tuossa järjestyksessä.

Reply

Kiitos Satu sun kommentista! Meillä näköjään samat suosikit 🙂

Reply

Ehdottomasti kolmonen! Ihanan rento, mutta niin ranskalaisen tyylikäs. Ja toi kassi…

Reply

Kiitos Héléna! 🙂 Toi veska on kyllä mun pieni vintage aarre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *